Henter inn toppkompetanse – Vil bidra til et industrielt eventyr

Press Release

Salmon Evolution ansetter Trond Valderhaug som Chief Commercial Officer (CCO) i selskapet fra 1. oktober. Valderhaug kommer fra stillingen som salgsdirektør Asia i MOWI, og har solid erfaring fra nasjonalt- og internasjonalt salgsarbeid gjennom snart 20 år.

Rigger seg for kommersialisering

Med ansettelsen av Valderhaug rigger Salmon Evolution seg for kommersialisering av sitt landbaserte produkt.

– Vårt produkt skal på markedet i løpet av de neste to årene. Frem til da skal vi dokumentere fordelen med vår landbaserte laks og vi har en sterk historie å formidle, sier Håkon A. Berg, CEO i Salmon Evolution.

–  Trond har lang erfaring og et utstrakt nettverk i strategiske marked. Han er den riktige personen til å lede dette arbeidet. Vi er veldig fornøyde med at denne kompetansen er på plass i Salmon Evolution, avslutter Berg.

Trond Valderhaug. Foto: Doxacom

En del av oppdrettseventyret

Trond Valderhaug vil bidra til å bygge opp noe unikt i regionen.

– Jeg ønsker å benytte erfaringen min til å bidra i realiseringen av dette oppdrettseventyret, sier Valderhaug med stor entusiasme.

– Å komme inn på et tidlig tidspunkt og få muligheten til å påvirke frem til kommersialisering av et kvalitetsprodukt til markedet er en viktig årsak til at jeg tar fatt på denne oppgaven.

Overbevist om teknologivalg

Trond Valderhaug går over fra konvensjonelt oppdrett til landbasert oppdrett.

– Jeg har god tro på at landbasert oppdrett vil være en del av fremtiden vår, og jeg er overbevist om at måten Salmon Evolution gjør det på – ved å benytte store mengder friskt sjøvann er den tryggeste måten å gjøre det på – både biologisk og i forhold til det produktet vi stolt skal servere til markedet, avslutter Valderhaug.

For mer informasjon kontakt:

Håkon A. Berg
CEO i Salmon Evolution
+ 47 411 92 257

Share via
Copy link
Powered by Social Snap